Despre noi

Big Carp România este un proiect lansat în anul 2020, din pasiunea noastră pentru pescuit plantat. Astfel, folosindu-ne de această pasiune și de vasta experiență pe care o avem deja în pescuit, am deschis primul nostru magazin fizic în martie 2021, cu o suprafață de 250 mp.

Ne-am dorit ca primul nostru magazin fizic să fie un loc primitor pentru toți cei care ne împărtășesc pasiunea pentru pescuit, precum și un loc în care aceștia pot găsi echipamentele și accesoriile de care au nevoie. În timp, datorită susținerii tuturor am reușit să punem celor care ne-au trecut pragul la dispoziție o gamă foarte mare de articole de pescuit și outdoor de cea mai bună calitate, de la cele mai populare brand-uri.

Pe lângă varietatea de produse de top pentru pescuit, magazinul nostru fizic se mândrește cu titlul de primul magazin de acest tip din țară care oferă consiliere în alegerea celor mai bune produse, din partea unor specialiști în domeniu, și posibilitatea tuturor să testeze și să găsească în premieră cele mai bune momeli, echipamente și accesorii pentru pescuit. Poate de multe ori v-ați dorit să vedeți un cort, un pat, un scaun, o barcă sau un motor si multe alte produse expuse. Acum, showroom-ul Big Carp România vă oferă posibilitatea de a le testa și proba live, în Ilfov, Tunari!

Echipa noastră este definită de dorința de a deveni mereu mai buni, astfel că am deschis și un magazin online pe www.bigcarp.ro. Acesta vă oferă posibilitateta de a vă bucura de cele mai calitative articole de pescuit, pe care le puteți comanda online, printr-o metoda sigură, accesibilă și eficientă.

În plus, odată cu începerea noului an 2022 ne propunem să mărim spațiul magazinului nostru fizic cu încă un etaj superior. Astfel, vă veți putea bucura de și mai multe produse de top expuse fizic, de la numeroase brand-uri internaționale de carpfishing: corturi, bărci, scaune, paturi, motoare, sonare, lansete, mulinete și accesorii pentru camping (de gătit).

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și susțineți proiectul nostru de suflet, Big Carp România! Vă dorim fire întinse și pești cât mai mari!

 

Translate »